Inženjerski certifikacijski trening za ePMP i cnPilot

27.10.2019.

U Hotelu Kempinski – Savudrija, Cambium Networks održao je inženjerski certifikacijski trening za ePMP i cnPilot Wi-Fi proizvodne linije. 
Kod ePMP rješenja standardno su pokrivene osnove i napredne wireless mreže, planiranje mreža LinkPlannerom, najbolje prakse konfiguracije i instalacije ePMP rješenja u točka-točka i točka-više točaka konfiguraciji. Trening je pokrio i neke specifične funkcionalnosti poput MU-MIMO, GPS sinkronizaciju, beamforming antenski sustav i automatsku kontrolu izlazne snage.

cnPilot Wi-Fi trening obradio je konfiguraciju Access Point uređaja u AutoPilot modu kada jedan Access Point može biti kontroler u mreži i upravljati do 32 Wi-Fi uređaja, te povezivanje istog u cnMaestro platformu u Cloudu i konfiguraciju kroz kontroler.

Opuštanje između predavanja odrađeno je u vinariji Kabola https://kabola.hr/ uz degustaciju vina, pršuta i sira.

Svi ovlašteni Partneri imaju mogućnost koristiti Cambium Networks learning portal i proći kroz online trening za sva Cambium rješenja https://learning.cambiumnetworks.com/learn bez naknade. Polaganje certifikata za Distributere i Partnere je besplatno.Cambium Networks inženjerski certifikacijski trening
Cambium Networks inženjerski certifikacijski trening
Cambium Networks inženjerski certifikacijski trening

Cambium Networks inženjerski certifikacijski trening